פורטל התורה והתשובה - כל ההוכחות שהתורה אמת במקום אחד
 
 

 


ספרים מופצים בחינם



 


 

מבלי לשים לב: אתר כיכר השבת אישרו הבוקר את דבריו של הרב אמנון יצחק

אתר כיכר השבת הודיע הבוקר 16/12/2012 ידיעה שמטרתה שוב כרגיל להכפיש את שמו של הרב אמנון יצחק שליט"א (כמה צפוי ולא מפתיע)
בכתבה מודיעים באתר כיכר השבת כי הם קיבלו מכתב ובו נאמר כי הרב הגאון אהרון לייב שטיינמן שליט"א תומך אך ורק ביהדות התורה.   הכרויות לדתיים
 
מתוך כך מבקשים להסיק רשעי כיכר השבת כי הרב אמנון יצחק לא קיבל את אישורו של הרב אהרון שטיינמן ובדה דברים מליבו. 
אמנם אתר כיכר השבת יודעים שהם מוציאים דברים מהקשרם במכוון, אבל זה לא משנה...
אם אפשר להכפיש, אז קדימה...
 
אז מה האמת?
אכן לפני כשנה בעת שהחל הרב אמנון יצחק לשקול להריץ מפלגה מטעמו לכנסת לאחר שהפעילו עליו רבבות אלפי ישראל, הלך לשאול את עצתו של הרב הגאון אהרון לייב שטיינמן שליט"א על ידי שליחיו.
הרב אהרון לייב שטיינמן אמר בזו הלשון: אם יש כח - מצווה להציל.
הרב אהרון לייב שטיינמן שליט"א מעולם לא אמר שיבחר במפלגה ולא אמר לבחור בה, אלא הבין שלרב אמנון יצחק יש אפשרות להוציא קולות מהמפלגות החילוניות ולהביא למגזר היהודי אורתודוקסי ועל כן - אם יש כח - מצווה להציל.

הרב אהרון לייב שטיינמן לא מכחיש את הדברים שאמר בעבר, אלא פשוט תומך ביהדות התורה.
אם הרב אהרון לייב שטיינמן היה רוצה להכחיש את מפלגת כח להשפיע, הוא היה עושה זאת במפורש...
אבל כל מה שהוא עשה, זה לתמוך במפלגת יהדות התורה כפי שהוא עושה בכל 4 שנים כהרגלו...
אין שום חידוש, וכל הכתבות של כיכר השבת בחדרי חרדים וכו'...הכל שקר וכזב, אין בהם ממש!!

אם הרב אהרון לייב שטיינמן לא בוחר בשס, זה אומר שהוא רוצה ששס ייסגרו?
אם אדם קונה חלב תנובה, זה אומר שהוא שונא את טרה?
אם אדם אומר לבן שלו תביא לי כוס קולה, זה אומר שהוא לא יסיים לשתות את כוס התה שנתן לו הבן הראשון עשר דקות קודם לכן?

ודווקא איפכא מסתברא: אתר כיכר השבת ניסה להוציא מכתב מהרב שטיינמן המכחיש את הקמת מפלגת כח להשפיע, אך כל מה שעלה בידם זה רק מכתב שמרן תומך רק ביהדות התורה, ומתוך כך שאין הכחשה - דווקא זו עדות ניצחת כי אכן אישר הקמתה של מפלגה מטעמו של הרב אמנון יצחק שליט"א.

רשעים יקרים, מתוך כך שעד היום לא הצלחתם להוציא מהגראי"ל שטינמן שליט"א הכחשה לדבריו של הרב אמנון יצחק, אלא רק תמיכה במפלגת יהדות התורה, תסיקו שאין הכחשה. 
עד מתי תהיו רשעים?
 
כל הקורסים האלה בחינם לחלוטין
רק ללחוץ וליהנות מכל הקורסים ללא תשלום

























לייבסיטי - בניית אתרים