תוכנית לפיד&בנט: אברך חרדי יממן את החילוני
מאת: יצחק זאב ע.
פעמים רבות אברך מותקף בנזיפה על כך שהוא חי כביכול על חשבון החילוני.
הגיע הזמן להקהות את שיניהם אחת ולתמיד ולהטיח בפניהם את האמת המוחלטת כפי שהיא: החרדי מממן את החילוני!!
לפניכם חישוב פשוט שמוכיח זאת חד משמעית:
חישוב הכנסות והוצאות לפי התעריף הישן :
הכנסות חודשיות:
אברך קיבל מהמדינה מלגת קיום ללימודים: 840 ש"ח.
קצבאות 4 ילדים (לפי התעריף הישן): 900 ש"ח.
סה"כ: 1740 ₪
הוצאות חודשיות:
הוצאות מחי'ה ומזון (שיש בהם גביית מיסים) לבית ממוצע: 5000 ש"ח.
סה"כ תשלום מיסי קניות (% 17 - לפי המע"מ הישן): 850 ש"ח
מס ביטוח לאומי: 120 ש"ח
מיסי ארנונה (אחרי ההנחה): 80 ש"ח
סה"כ: 1050 ש"ח.
סה"כ נשאר לו מהמדינה: 690 ש"ח!!
ועל הסכום הדלוח הזה לפיד עשה את כל הרעש!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
עכשיו תראו איך כיום אברך חרדי מממן את החילוני!!!
חשבון עדכני לפי התעריפים החדשים של לפיד ובנט:
הכנסות:
מלגת לימודים: כלום!!
קצבאות ילדים: 560 ש"ח
סה"כ מהמדינה: 560 ש"ח.
----------------------------------------------------------
תשלום מיסים למדינה:
הוצאות מחי'ה ומזון (שיש בהם גביית מיסים) לבית ממוצע: 5000 ש"ח.
סך מיסי הקניות והוצאות מחי'ה: (%18 לפי המע"מ החדש) 900 ש"ח
מס ארנונה: 400 ש"ח
מס ביטוח לאומי: 150 ש"ח
סה"כ: 1450 ש"ח
כל הנ"ל זה ללא חישובי המיסים שאברך באמת משלם על כל רכישת מוצר. שהרי כל מוצר המייצר שלו מכניס בו את כל המיסים שהושתו עליו כיצרן וכן היבואן וכו' עד שהמוצר מגיע לידי הלקוח החרדי שבסופו של מחיר משלם את המס של כולם ביחס האחוזים שחושבו בהוצאות המוצר. ולפי חישוב זה אברך משלם למעשה הרבה יותר מ- 18 אחוז מע"מ
.
יוצא שלא רק שאברך לא מקבל מהמדינה כלום אלא הוא אף משלם למדינה בכל חודש 890 ש"ח.
ובתכל'ס הוא לא מקבל מהמדינה שום תמורה!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כשחילוני טוען שהוא משלם מיסים הרבה יותר מחרדי, נשיב לו: " האם זה אומר שאתה משלם עליי?? שקר!! אני מממן את עצמי ועוד מוסיף למדינה כסף שדווקא מגיע לצרכים שלך מבלי שאני יקבל כלום!!! ואתה כהחזר למיסים שאתה משלם אתה מקבל מהמדינה תקציבי מיליונים עבור תרבות ספורט וכו'
כלומר אתה מכניס למדינה כמה אלפים והיא מוציאה עליך לא עשרות אלפים אלא מיליונים!!!
ואני לא מקבל מהמדינה כלום אלא רק משלם למדינה. כלומר אני מממן אותך! אמנם רק במאות ש"ח לחודש. אבל בשבילי זה המון. ובוודאי שאינך מממן אותי כי את כל מה שהכנסת למדינה כבר לקחת כפול ומכופל ומשום כך ברור שלא השארת שם משהו בשבילי, ודווקא אני הוא שנאלץ להפריש לשם בשביל "התרבות" שלך..
אל תנסה לטעון לי כי יש מגוון תוכניות תרבות ומי שמתנגד להנות מהן זו בעי'ה שלו ואי אפשר לספק רצון וקפריזות של קבוצה במדינה.
האם אפשר להתייחס כשיטתך למגזר המונה למעלה ממיליון נפש במדינתנו הקטנה ובעיני כל העולם כולו הוא מסמל הכי חזק את שמירת ערכי היהדות ודווקא הוראות היהדות האוטנטית הם אלו המורות לו להתרחק מתרבות הגויים שאתם מאמצים, והינו מבקש לקיים את תרבות היהדות במגוון דרכי'ה המקוריים והאמיתיים ללא תערובות ליצניות כפי שנוהגים בדת"ל!?
מגזר ענק מקורי ואוטנטי כזה שבעצם מצדיק את קיומך כאן אל מול כל האומות המתנגדות לך ורואות בך ככובש אכזר ונטע זר בין מיליוני פלסטינאים עקורים ואומללים, האם להם אתה קורא "עוד קבוצה עם קפריזה"?? האם זה הוגן להתעלם מהצרכים הבסיסיים שלהם רק בגלל שהם פראיירים שלא יודעים לעמוד על הצרכים האישיים שלהם אלא רק נגד עקירות הדת??
ואם תאמר שהמדינה משקיעה עליי כבישים ותשתיות, אענה לך שבאותה השקעה נכללים כל אזרחי המדינה. וכשאתה נותן למדינה מיסים ומקבל כפול ומכופל בחזרה, אז וודאי שהוצאת הכבישים מצטרפת יותר לחשבון ההוצאות עבורך שתשלום המיסים שלך לא מצדיק ולא מתחיל לעמוד ביחס השוויון מול מה שהמדינה משקיעה ומחזירה לך. ולכן סביר יותר שממך כחילוני שמקבל מהמדינה תקציבי מיליונים למימון אוניברסטאות עם לימודים הזויים וכן תקציבי ספורט מטורפים, אמור להיות שיגבו ממך הרבה יותר מיסים ממה שאתה משלם בפועל, ולמעשה אתה לא רווחי למדינה אלא רק נטל והוצאה למדינה!!
בשונה מהחרדי שלא רק שאינו מהווה נטל כי אינו מבקש תקציבי עתק לשטויות כאלו, ועוד תורם למדינה מאות ש"ח בכל חודש!! אז וודאי שפיתוח תשתיות וכבישים אינו נחשב לחרדי הנכלל באחוזי הנהנים מכך.
אך מה זה משנה ללפיד?? העיקר ללבות שנאה נגד מי שהוא שונא וגם להרוויח כיסא יוקרתי עם הרבה כבוד.
כך המיליונר המושחת הזה הרוויח על גביכם שני ציפורים במכה אחת: גם כיסא עם הרבה כבוד ורעש, וגם לדרוך על מי שהוא שונא ואתם קונים את השטויות שלו, שכל הגירעון מה- 45 מיליארד במדינה זה בגלל החרדים שלקחו את כל הכסף...
אז אם פקחתם עכשיו את העיניים, תגידו לו: "אתה שואל איפה הכסף?? אצלך בכיס!! אתה סחטת מיליונים כמשכורת מהתקשורת שסוחטת תקציבים מטורפים מהמדינה ומשלם המיסים הישראלי, בתואנה של תקציבי תרבות... ומימנה את ליבוי השנאה שלך. אתה נהיית מיליונר על חשבון הציבור, דמגוג זול ומגעיל שכמוך.
רק לדוגמא ניתן לכם כאן אנקדוטה קטנה מהדמגוגיה הזולה של יהיר לפיד שהשקר שבה זועק לשמים:
יהיר לפיד זועק את כבמנטרה קבועה: "החרדים לא עובדים וחיים על חשבוננו" - ובאותה נשימה הוא זועק: "החרדים לא משלמים מיסים ויש הרבה הון שחור מתגלגל במגזר הזה בלי שום דיווח". והאינפנטיל הזה לא שם לב שהוא סותר את עצמו באותה נשימה: אם כל החרדים לא עובדים וכולם בישיבות, אז איך בדיוק יש הון שחור הרי הם לא עובדים?? מה, הם שודדים בנקים??
וכולם קונים את הדמגוגיה שלו בלי לשים לב שהוא בן אדם שפל בתת רמה אינטלגנטית שקרן דמגוג מגעיל שקונה את ההסכמה שלכם בזכות שיטות הדמגוגיה שלו בדיבור מופצץ מלל סוחט רגשות ועטוף בעברית משובחת וג'ל בפוני עם רימל בריסים...
למיליוני יהודים נאטם השכל הנבון מלקלוט שהדמגוג השפל הזה עובד עליהם בעיניים. הוא מבטיח לכולם שתוך שנתיים כולם יחושו בהבדל בזכות ריסוק החרדים, והרי הגיון פשוט מוכיח שהוא שקרן!! כי הרי הוא לקח מהחרדים 690 ₪ ומבטיח לאזרחי המדינה שיהיה להם הרבה יותר ממה שהיה עד עכשיו שכל הכסף הלך לחרדים (להזכירכם בסה"כ 690 ₪) ובד בבד הוא מקצץ לאזרח החילוני: כ- 8000 ₪. אז גם אם הוא יביא לחילונים את מה שהחרדי היה מקבל דהיינו 690 ₪ למשפחה, זה לעולם לא יתן לחילוני יותר, בוודאי לא כשאתה מקצץ לו כ- 8000 ₪. ואם כן מוכרח שאפילו בעוד עשר שנים הוא לא יכול לעשות לחילונים טוב יותר ממה שהיה להם בלעדיו. הוא פשוט שיקר עליהם והרס להם!!
יותר מכך. עקב המציאות כעת שהחרדי לא מקבל מהמדינה כלום אלא להיפך, שהרי הוא משלם למדינה מאות ₪ בכל חודש, תהיה לו מלא הזכות החוקית לדרוש מיליוני ₪ לתקציבי תרבות המותאמים לאורח חייו בדיוק כפי שהחילוני מקבל, וכל התנגדות לכך לא תעבור את מבחן השוויון בבג"ץ.
אז מה יצא למדינה מכל המסע הדמגוגי של לפיד?? הוא פשוט ריסק את הכלכלה הישראלית במו ידיו!!!
כשאצלנו בני נוער ואברכים ויתרו על לימודי בגרות לצורך דבר הנשגב ומחדד המוח היהודי שזהו התלמוד בבלי, אדון לפיד ברח אפילו מלימודי הבגרות כי הוא בן אדם תת רמה שלא מסוגל להשקיע בלימודים מקדמים...
בהרצאה לפני דוברי אנגלית הוא עשה לעצמו בושות כשהוכיח שאין לו ידע איכותי בשפה זו.
אז נכון, אצלנו מוותרים על כל הדברים הללו לטובת דבר ערכי ועצום, אבל הוא? גם לשנוא יהדות וגם לא להיות עם בגרות? אפילו לא אנגלית?? אז מה כן? רק להפציץ את עם ישראל בשנאה כלפי מגזר ייחודי וערכי שמצדיק את קיומו של עם ישראל בארצו??
מלומד חילוני הוכיח לאלפי צופים בתקשורת החילונית שלפיד לא מבין כלום בנושאים שהוא כותב עליהם, ואפילו בהיסטוריית עמים. המלומד הזה פשוט פירק את יהיר לפיד לחתיכות ולפירורים כשהוא מביא ומצטט דברים רבים שלפיד כתב ומוכח בהם שהוא פשוט בור ועם הארץ ומצליח לעבוד על אזרחי ישראל כאילו הוא אדם אינטלגנטי.
עוד חשוב לציין כי בספר שיהיר לפיד כתב הוא ממליץ שם לבני נוער לעשן סמים!!
אזרחים טוענים כי הם היו מגיעים אליו כחברי נעורים שלו ומשיגים אצלו סמים!!!
וזה שר האוצר של מדינת ישראל שמבקש לחנך את החרדים..
כאן אני מבקש לפנות בנימה אישית לחילוני שמתלבט האם להצטרף לטירוף השנאה כלפי המגזר החרדי או להצטרף למיעוט השפוי שיוצא להגן עליהם:
ימים קשים אלו של מסע התקפות תעמולה אנטישמיות הזויות מלאות שקרים בהנהגת לפיד כלפי המגזר החרדי הם ימים שמאוד דומים בהתקפות השנאה של הגרמנים כלפי היהודים בתקופת השואה (ואל תנגנו לנו שלפיד בן לניצול שואה, כי בשואה היו ניצולים יהודים שהתאכזרו בתפקידם כקאפו כלפי אחיהם היהודים, כך שתואר ניצול שואה לא תמיד מוכיח על מישהו מסכן במיוחד אם הוא מתנהג באופן דומה לנאצים לפחות מצד השפעת שנאה)
בימים אלו, כמו בשואה, רבים מתלבטים אם להצטרף לשנאה של לפיד כנגד החרדים, או להיות מהמגינים והחומלים.
ההתלבטות היא קשה מאוד. התעמולה של גבלס, סליחה של יהיר לפיד, מצליחה להשפיע על רבים בעם. להיות מהמיעוט זה קשה מאוד
.
אבל. זכרו דבר אחד. גם בימי השואה המגינים היו מעטים. שם האיום עליהם היה מוות!! אבל לאחר השואה אותם מעטים הוכתרו לזיכרון עולם בעטרת תפארת של חסידי אומות העולם.
ולעומתם, רבים, כן כל אותם רבים, מוזכרים לדראון עולם!!
עוד יגיעו ימים, שפויים יותר, בהם עם ישראל יתפכח ויקלוט איך דמגוג הוביל עם נבון לשנאה תהומית נגד אח שלו, ואז העם ישלח את הדמגוג הזה לכלא, ורבים בעם יתחילו לעשות חשבון נפש כאוב וישאלו איך איפשרנו לו לדרוס ולמחוץ מאות אלפים מאחינו בשרינו?? הבושה תתמלא בכל קרן זווית על הימים האפלים הללו שיזכרו בכאב צורב בליבותיהם של כולם מבלי יכולת להימחק.
אך יהיו מעטים שיגידו בגאון ובאושר: "אנחנו מחינו נגד העוול הזה. אנחנו סלדנו מההשתלחות חסרת הרסן ומעצורים נגד ילדים וזקנים ואף פעלנו להיפך מכל האווירה הנסחפת. בכל הזדמנות אפילו מזערית הראינו את הערכתנו למגזר הערכי והנפלא הזה."
אחי החילוני, כמו השואה, כל משהו רע בסוף נגמר. וזה כולל גם את ה- "משהו חדש מתחיל" של בנט - (היום כבר כולם מבינים לאיזה "משהו חדש מתחיל" הוא התכווין- לגיטימצי'ה להדרת ושנאת חרדים במדינה דמוקרטית!!) תחשוב טוב לפני שאתה מחליט להיסחף אחרי אווירת השנאה הסוחפת, כי בעז"ה יבואו ימים אחרים שפויים יותר. וההחלטה שלך כעת תקבע את העתיד שלך האם תיזכר חלילה לדיראון עולם או לזיכרון עולם כחסיד צדק בעם היהודי.